EigenLayer, een “restaking”-dienst voor Ethereum die al $12 miljard aan gebruikersdeposito’s heeft verzameld, kondigde vandaag aan dat het officieel wordt gelanceerd op het mainnet van de blockchain.

Eigen Labs, het ontwikkelingsbedrijf achter EigenLayer, kondigde de lancering dinsdag aan op het X-account van EigenLayer.

De pitch van EigenLayer is dat het opkomende blockchain-protocollen in staat stelt om de beveiliging van Ethereum te gebruiken. Het platform stelt gebruikers in staat om ETH die ze hebben gestaked bij Ethereum te nemen en deze “opnieuw te staken” met een veel grotere pool van ETH van andere gebruikers.

Deze opnieuw gestaakte ETH wordt gebruikt om andere netwerken te beveiligen, zogenaamde actief gevalideerde services (AVS’s), die van alles kunnen zijn, van blockchain-bruggen tot beurzen of orakels.

De initiƫle lancering van EigenLayer, die samenvalt met de lancering van EigenDA, de in-house data-beschikbaarheidsdienst van Eigen Labs, zal voorlopig een beperkte reeks functies hebben.

Categorieƫn: CRYTPO

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *