Je kunt één Daedalus Hamer krijgen in Tartarus of Asphodel, en een tweede in Elysium. Meestal worden deze Hamers aangeboden in Tartarus, en heel vroeg in Elysium, maar dit is niet gegarandeerd. Als je geen Daedalus Hamer neemt, zal er later een verschijnen om te compenseren voor degene die je hebt gemist. Hoewel het zeker mogelijk is om beide Hamers te missen, wordt dit niet aanbevolen, tenzij je een exclusieve cast-build speelt.

Je kunt twee gunsten van Hermes krijgen (je krijgt niet langer gunsten van Hermes aangeboden na je tweede). In tegenstelling tot de Daedalus Hamer, kunnen ze op elk moment worden aangeboden in de eerste drie zones.

De enige manier om een derde gunst van Hermes te krijgen is door ze te kopen van Charon in Styx.

Het betreden van een Chaos-poort of Infernale poort zal de volgende kamer overslaan. Je wilt misschien geen belangrijke upgrade zoals de Daedalus Hamer of een gunst overslaan, maar je kunt wel een overvloedige hulpbron zoals Duisternis overslaan. Je wilt ook misschien geen Chaos-poort nemen tegen het einde van een zone, anders moet je de eindbaas bestrijden terwijl je onder het negatieve effect staat van een Chaos-gunst. Het is belangrijk op te merken dat passieve ontmoetingen (winkels, fonteinen, vriendelijke NPC-kamers en gratis kamers) de negatieve effecten van Chaos-gunsten niet verminderen.

Charons winkel verschijnt twee keer in elke zone, een keer in het midden en een keer vlak voor de baas. Wanneer er meerdere deuren zijn die leiden naar de kamer voor de baas, zullen de andere opties gratis ontmoetingen zijn. Bijvoorbeeld, als je een Pom-deur en een Winkel-deur ziet voor de baas, kun je een gratis Pom krijgen of de winkel bezoeken. Echter, de winkel in het midden van de zone zal niet worden vergezeld door gratis beloningen.

Categorieën: GAMES

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *