Als eerste, ongeacht hoe ver je al in het spel bent, moet je altijd in gedachten houden dat je op elk moment God Mode aan en uit kunt zetten, zelfs midden in een gevecht. Dit heeft geen invloed op je prestaties, voortgang of zelfs verhaalinhoud, en het is zeker een van de manieren om je reis gastvrijer te maken telkens wanneer je sterft, omdat de schadebestendigheid met maximaal 80% zal toenemen.

Het aangaan van gevechten is net zo belangrijk als een solide voorbereiding ervoor. Zorg er altijd voor dat je Titan Blood uitgeeft aan je Infernale Wapens, ofwel om je huidige aspecten te verbeteren of om volledig nieuwe aspecten te ontgrendelen om uit te proberen.

Alle wapens hebben hun eigen voor- en nadelen, evenals unieke vaardigheden die ze speciaal maken ten opzichte van de rest. Het is essentieel om met ze te experimenteren, en er is echt geen gemakkelijke keuze – je kunt een favoriet hebben en toch heel anders spelen tijdens runs, afhankelijk van de upgrades en Gunsten die je onderweg selecteert. Een coole manier om altijd te blijven veranderen is door het kiezen van het Infernale Wapen dat de Duisternisbonus heeft voordat je elke run start, wat wordt aangegeven met een paarse gloed eromheen. Na verloop van tijd kun je ook een bonus van Edelstenen toevoegen, dus het is zeker de moeite waard om erop te letten.

Er zijn veel gevaren om in de gaten te houden terwijl je je een weg baant door Tartarus en verder, en je moet zeker niet de vallen onderschatten. Ze kunnen behoorlijk wat schade aanrichten, en de meeste hebben zelfs geen vertraging in reactie, wat betekent dat hun aanval vrijwel automatisch zal zijn. Dat gezegd hebbende, let altijd op degenen die vereisen dat iemand op platen drukt om ze te activeren – je kunt vijanden lokken naar je positie, ze snel activeren en wegrennen van de scène. Die in Elysium zijn hier bijvoorbeeld geweldig voor.

Er is meestal geen verkeerde keuze te maken als het gaat om het kiezen van Gunsten en upgrades tijdens je runs. Het hangt allemaal af van waar je naar op zoek bent, dus neem altijd de tijd om de beschrijvingen goed te lezen. Hoe meer je speelt, hoe meer vertrouwd je zult zijn met elk van hun effecten, toepassingen en synergieën.

Hetzelfde geldt voor kamers – soms krijg je de keuze om een gegarandeerde Gunst te verkrijgen, maar anderen zijn meer dubbelzinnig, waardoor je kunt kiezen tussen het bezoeken van de winkel van Charon, het verdienen van een hoop goud, edelstenen, of duisternis, enzovoort. Het hangt af van hoe je run gaat en wat je persoonlijk wilt bereiken. Het kiezen van Gunsten is misschien niet altijd de juiste keuze, vooral wanneer je je gezondheid kunt upgraden of nuttige items kunt kopen.

Vaak zal Charon Boons te koop hebben, wat kan helpen wanneer je twijfelt over welke kamer je moet kiezen.

Categorieën: GAMES

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *