Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar zorg er altijd voor om met iedereen te praten die een uitroepteken boven hun hoofd heeft. Dit geldt voor mensen in de hoofdhal, de westelijke hal en de lounge. Het is gemakkelijk om Thanatos en Achilles, evenals Dusa en Megaera, over het hoofd te zien, dus controleer altijd of ze in de buurt zijn. Als je het per ongeluk vergeet, kun je teruggaan vanuit de slaapkamer van Zagreus of de trainingsruimte.

De Huisaannemer lijkt misschien slechts een winkel voor decoraties, maar er zijn eigenlijk ook veel nuttige items en permanente upgrades die je kunt verkrijgen. Als je je afvroeg waarom vazen in de onderwereld geen goud bevatten, nou, daar is een aankoop voor. Na verloop van tijd, als je meer verhaalevenementen ontgrendelt, zullen hier ook enkele speciale contracten beschikbaar komen.

Als je een bepaald item mist of gewoon veel Duisternis hebt om uit te geven en niet weet waar, is handelen met de Ellendige Makelaar in de lounge een geweldige manier om dit te doen. Elke 5 sleutels kun je bijvoorbeeld een Nectar verkrijgen.

Een van de contracten die je kunt verkrijgen van de Huisaannemer ontgrendelt de Fatale Lijst van Kleine Voorspellingen, die beschikbaar wordt in je kamer. We raden je ten zeerste aan om dit zo snel mogelijk te ontgrendelen, omdat het voltooien ervan verschillende beloningen oplevert. Hoe eerder je ze kunt gaan volgen, hoe beter.

De meeste kansen om Nectar en Ambrosia aan de goden te geven zullen tijdens runs plaatsvinden, maar er zijn verschillende belangrijke personages die in het Huis van Hades kunnen verschijnen. Sommige, zoals Thanatos, zullen ook tijdens runs verschijnen, en soms krijg je dan de kans om ze geschenken te geven. Maar al met al zullen sommige van hun gesprekken ofwel beginnen of doorgaan in het huis, dus wanneer je de kans hebt, ga ervoor. Vergeet ook niet dat Skelly ook geschenken accepteert!

Categorieën: GAMES

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *