We weten dat de verleiding om alle zes Infernale Wapens in één keer te verkrijgen groot is, maar Sleutels zullen je ook helpen om nieuwe talenten te ontgrendelen in de Spiegel van de Nacht, wat al je runs interessanter en gemakkelijker zal maken als beloning. Zorg er altijd voor dat je ze gelijkmatig uitgeeft, want dit maakt de taak om meer Sleutels te verkrijgen sneller, en zodra je ze allemaal hebt, kun je beginnen met het ontgrendelen van alles wat nog over is.

Zodra je alle beschikbare talenten hebt, kun je een alternatieve lijst ontgrendelen. Er zullen 12 nieuwe upgrades zijn om uit te kiezen, en je kunt op elk moment de Rode of Groene talenten wisselen door de knop links van elk te gebruiken.

Doodsbeproeving is een van de eerste talenten waarop je Duisternis moet uitgeven. Zodra je sterft, kun je tot leven komen, waarbij je telkens een van hen gebruikt, tot maximaal drie tegelijk. Na verloop van tijd zal een bepaald personage in Elysium je de keuze geven om je Doodsbeproevingen aan te vullen tot dat punt, voor het geval je verslagen werd tijdens je gevecht met de Furies of Hydra, en sommige winkels zullen dit ook als een te kopen optie hebben.

Kokend Bloed is nog een geweldig talent, en een die het gebruik van je Worp de moeite waard zal maken. Dit voegt 10% van de aanval- en speciale schade toe aan vijanden per rang (tot 50%) wanneer ze een Worp aan zich hebben.

Als je altijd snel weinig gezondheid hebt, is Dikke Huid de perfecte oplossing, waardoor je +5 HP per rang krijgt (tot +50 HP).

Categorieën: GAMES

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *