Infernal Arms werken als klassen in Hades, en ze zijn een uitbreiding van de eigen vaardigheden, voordelen en talenten van Zagreus. Je runs zullen natuurlijk sterk verschillen afhankelijk van de Gunsten die je kiest, maar je wapenkeuze is bijna net zo belangrijk. Er is nooit een verkeerde keuze, dus voel je altijd vrij om je favoriet te kiezen of een gloednieuwe uit te proberen. Het Stygische Zwaard en de Tweelingvuisten van Malphon zijn geweldig voor gevechten op korte afstand, terwijl de Hartzoeker Boog en het Adamant Rail uitstekend zijn voor aanvallen op afstand. Het Schild van Chaos en de Eeuwige Speer zijn hybriden van sorts, en verreweg degene die misschien langer duren om aan te wennen.

Het kan verleidelijk zijn om Titan Bloed te besteden aan het ontgrendelen van nieuwe aspecten voor de Infernale Wapens, maar het upgraden ervan kan een enorm verschil maken, vooral als je al vertrouwd bent met een bepaald aspect.

De Speciale aanval voor elk wapen is waarschijnlijk het hoogtepunt, maar er zijn veel dingen om rekening mee te houden. De Speer heeft een geweldige gooien en terughalen aanval die enorme schade kan aanrichten, en ook Rugsteekschade, maar de draaiende aanval (door de Aanvalknop ingedrukt te houden) is geweldig om afstanden te behouden of om te gaan met meerdere zwakke vijanden tegelijk. Dat gezegd hebbende, als de mogelijkheid zich voordoet, wees dan niet bang om te veranderen hoe deze aanvallen zich gedragen door de Daedalus Hamer te gebruiken tijdens runs.

Bij het gebruik van het Schild van Chaos, onthoud altijd dat Bull Rush Zagreus ook zal beschermen tegen inkomende schade, en je kunt 360° draaien zolang je de knop ingedrukt houdt, wat geweldig is voor een lok- en schakelaaraanval.

Het Stygische Zwaard heeft een heel eenvoudige combo die dodelijk kan zijn – twee keer aanvallen, en dan je speciale aanval gebruiken. Als je eenmaal het gevoel hebt voor de snelheid en het momentum tussen hen, zul je ze vrijwel voor altijd aan elkaar kunnen rijgen.

Categorieën: GAMES

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *