Kamino is het nieuwste DeFi-protocol gebaseerd op Solana dat een datum heeft vastgesteld voor een airdrop.

Zeven procent van de totale voorraad KMNO is gereserveerd voor de eerste airdrop.

Het op Solana gebaseerde DeFi-protocol Kamino plant een airdrop van zijn KMNO-token in april, nadat op 31 maart een momentopname is genomen van in aanmerking komende gebruikers.

“De hoeveelheid punten die je hebt, zal bijdragen aan de hoeveelheid tokens die je zult ontvangen”, zei Thomas, een medewerker van Kamino, tijdens een maandelijkse Solana-ontwikkelaarsbijeenkomst. Hij legde uit dat het protocol mechanismen zal gebruiken om te voorkomen dat airdrop farmers het systeem aanvallen met meerdere portefeuilles.

Kamino is een platform voor lenen, uitlenen en rendement behalen via verschillende handelsstrategieën op tokens in het Solana-ecosysteem. Vorig jaar voerde het een puntenprogramma in om gebruikers te stimuleren en voor te bereiden op een airdrop, in navolging van Jito en Jupiter.

De KMNO-token zal dienen als een governance-activum vanaf de lanceerdatum, aldus Thomas tijdens de Zoom-oproep op donderdag. De houders zullen uiteindelijk invloed hebben op Kamino’s stimuleringsprogramma’s, inkomstenuitkeringen, protocolactiviteiten en risicobeheer, volgens een tweet van Kamino.

De token zal een totale voorraad hebben van 10 miljard, waarvan 10% in omloop zal zijn bij zijn debuut in april. Nog eens 7% van de totale voorraad is gereserveerd voor de “initiële gemeenschapsdistributie”, volgens Kamino.

Kamino heeft plannen om door te gaan met het uitdelen van tokens in latere airdrop “seizoenen”. Het tweede seizoen begint in april met waarschijnlijk een volgende airdrop op een later tijdstip. “Seizoen 2 zal de nadruk leggen op loyaliteit en het voortgezette gebruik van de producten van Kamino”, aldus een tweet.

Categorieën: CRYTPO

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *