Hoewel de cryptocurrency-markt begint te consolideren na de winsten die zijn opgebouwd tijdens een ongewoon optimistische paar weken, bieden sommige van zijn activa nog steeds een solide investeringsmogelijkheid voor de komende week, en sommige zijn nog steeds beschikbaar voor minder dan $1 per stuk.

In deze context heeft Finbold de cryptowereld doorgespit om drie van die digitale activa te ontdekken die momenteel worden verhandeld tegen een prijs van minder dan een dollar per hele munt, die ook tot de optimale aankoopkeuzes voor elke cryptohandelaar en investeerder in de komende week zouden kunnen behoren.

1 Dogecoin (DOGE)

Een van de meest prominente van dergelijke activa is specifiek Dogecoin (DOGE), de favoriete crypto van Tesla (NASDAQ: TSLA) CEO Elon Musk, die onlangs heeft aangekondigd dat de fabrikant van elektrische voertuigen van plan is om DOGE-betalingen voor zijn producten mogelijk te maken, wat DOGE een enorme impuls geeft.

Op dit moment wordt Dogecoin verhandeld tegen de prijs van $0.16075, met een daling van 12,27% op de dag en een verlies van 5,62% over de voorgaande week, maar nog steeds vasthoudend aan de 93,03% winst die is opgebouwd in de afgelopen maand, volgens de meest recente grafieken opgehaald op 15 maart.

2 XRP (XRP)

Daarna komt XRP, die de lijst haalt dankzij zijn fundamenten die het naar het $1 prijsniveau kunnen stuwen en, volgens een pseudonieme crypto-analist CoinsKid, dit doel niet alleen zou kunnen halen maar verder zou kunnen gaan richting $27, terwijl Dark Defender wat lagere doelen heeft gesteld.

Ondertussen stond de prijs van XRP op persmoment op $0.6273, wat een daling van 7,03% in de laatste 24 uur suggereert, zij het een bescheiden winst van 0,02% over de afgelopen zeven dagen, evenals een vooruitgang van 14,33% op zijn maandelijkse grafiek, volgens de laatste informatie.

3 The Sandbox (SAND)

Tot slot, The Sandbox (SAND), een metaversetoken waar crypto-marktexpert Ali Martinez heeft betoogd dat het de grootste altcoin in de branche is op dit moment, staat “op het punt om een CoinsKid-ribbon 5-daagse koopsignaal” te geven, zoals de pseudonieme expert opmerkte, waarbij wordt opgemerkt dat “de wind is gedraaid” en SAND zou kunnen haasten naar $2.55.

Ondertussen wordt SAND momenteel verhandeld tegen de prijs van $0.66516, wat een verlies van 8,23% op zijn dagelijkse grafiek vertegenwoordigt, bovenop de wekelijkse daling van 4,01%, terwijl nog steeds een stijging van 38,27% wordt genoteerd over de afgelopen 30 dagen, zoals de meest recente prijsgegevens laten zien.

Conclusie

Uiteindelijk zouden de bovengenoemde crypto-activa een ideale kans kunnen bieden om uw portfolio te laten groeien. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de situatie in deze sector soms op een bevlieging kan veranderen, dus het doen van eigen onderzoek en het afwegen van de risico’s is cruciaal voordat u investeert.

Disclaimer: De inhoud op deze site mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies. Investeren is speculatief. Bij het investeren loopt u risico op kapitaalverlies.

Categorieën: CRYTPO

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *